دسته‌بندی نشده

چگونه مبلمان را شست و شو و تمیز کنیم ؟

تمیز کردن مبلمان منزل یکی از مهم‌ترین کارهایی است که باید به‌طور مرتب انجام شود. مبل‌ها تأثیر زیادی در آراستگی منزل دارند. بسیاری از افراد نظافت مبل و خصوصا تمیز کردن مبل پارچه ای را یکی از مشکل‌ترین بخش‌های نظافت منزل می‌دانند. البته واقعا هم تمیز کردن مبل پارچه ای کار ساده‌ای نیست! اگر این کار را به‌طور صحیح انجام ندهید، علاوه بر کثیف‌تر کردن آن، ممکن است به پارچه‌ی مبل آسیب برسانید. دستورالعمل‌هایی برای تمیز کردن مبل پارچه ای وجود دارد که به شما کمک می‌کند بدون نگرانی و با خیال راحت به نظافت مبل‌ها بپردازید.
برای شست‌وشوی مبل‌های پارچه‌ای بهترین راه استفاده از شامپو فرش است. کافی است در یک ظرف مقداری شامپو فرش ریخته و با یک پارچه نرم ولی مقاوم مبلمان را شست‌وشو دهید.

در مورد استفاده از شامپو فرش برای نظافت مبلمان هم باید بگویم که این محصولات، آلودگی را از بین می‌برند اما چون مبل پس از شامپو فرش کشیدن، دیگر آب‌کشی نمی‌شود و در آن باقی می‌ماند و خشک می‌شود، این می‌تواند باعث پخش ذرات آلودگی در سطح مبل شود.

پس بهتر است بعد از شامپو کردن مبل‌هایتان، با یک بخارشو یا جاروبرقی معمولی، ذرات آلوده روی مبل‌ها را از بین ببرید.

قبل از اینکه مبلمان را با شامپو فرش شست‌وشو دهید، قسمتی از مبل را شسته و امتحان کنید که پارچه مبل رنگ ندهد.

برخی از مبل‌های پارچه‌ای مخملی نیازی به شامپو کشی و شست‌وشو ندارند و کافی است با یک پارچه گرد و غبار روی مبل را زدود.

برای پاک کردن قسمت‌های چوبی مبل بهتر است از پارچه خشک یا پارافین استفاده کنید؛ اما هنگام استفاده از پارافین نهایت دقت را کنید تا پارچه به پارافین آغشته نشود.

برای شست‌وشوی مبل‌هایی که از ترکیب چرم و پارچه ساخته شده‌اند نیز بهتر است نهایت دقت را داشته باشید؛ زیرا هر قسمت را باید به شیوه‌ای که توضیح دادیم؛ شست‌وشو دهید.

به بخار شور اعتماد کنید، زیرا استفاده از بخارشور یکی از راهکارهای مناسب برای شست وشوی مبلمان خانگی است. البته باید میزان و شدت بخار را بسنجیم. بخار متصاعدشده از دستگاه بخارشوی به‌وسیله مقدار اندکی آب تولید می‌شود و همین حجم اندک باعث می‌شود رطوبت کم و بخار با حرارت بسیار بالا درون سطوح و درزها نفوذ کند و به تمیزی آنها منجر شود. این بخار معمولابرای پاک کردن قسمت‌های چوبی مبل بهتر است از پارچه خشک یا پارافین استفاده کنید؛ اما هنگام استفاده از پارافین نهایت دقت را کنید تا پارچه به پارافین آغشته نشود. برای سطوح هایپرآلرژن هم قابل استفاده است و چون در آن از هیچ ماده شوینده شیمیایی استفاده نمی‌شود، خطری برای مبتلایان به آلرژی در بر ندارد. علاوه‌بر این حرارت بالای این بخار می‌تواند قارچ‌ها و باکتری‌های مبلمان را از بین ببرد و خانه‌تان را عاری از آلرژی کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا